Een nieuwe start

In juni 2013 heeft JMei het bedrijf IRC overgenomen. We streven ernaar om met een nieuw management, een dynamisch team en innoverende ideeën producten te ontwikkelen en aan te bieden die beantwoorden aan de behoeften van onze klanten.

Welkom in de wereld van industriële radiobesturing van JMei (made in Belgium)

JMei kan terugblikken op 30 jaar ervaring voor ontwerp en productie van radiobesturingen, en biedt als enige fabrikant in België oplossingen op maat van elke klant. Van bij het begin heeft JMei beslist om kwalitatieve, betrouwbare en robuuste producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor elke industriële omgeving, ook de meest veeleisende.

Een professioneel en dynamisch team

Het jonge, competente team van JMei biedt een snelle, gepersonaliseerde service. Al onze producten worden van begin tot einde ontworpen en vervaardigd in onze werkplaats. We gebruiken materialen van uitstekende kwaliteit voor een optimale toepassing met een hoog veiligheidsniveau. Ons bedrijfsbeleid houdt ook in dat we voordelige prijzen hanteren, zodat we deel uitmaken van de Europese top op het vlak van radiobesturing.

Snelle en kwalitatieve service

Dankzij de organisatie van ons team kunnen we elk apparaat op maat leveren tegen een onklopbare prijs. Onze leveringstermijn is kort, we kunnen een radio die volledig aan uw wensen voldoet snel ontwerpen en produceren. Onze uitrustingen voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen en zijn dus uitermate veilig.

Gepersonaliseerde uitvoering van uw besturingen

In ons uitgebreide assortiment radiobesturingen vindt u zeker de oplossing die het best voldoet aan uw behoeften :

We zijn actief op de volgende toepassingsgebieden :

JMei, uw partner voor radio-elektrische transmissie

Wij luisteren naar onze klanten en hechten groot belang aan creativiteit en innovatie bij het ontwerp van de gepersonaliseerde oplossingen die we aanbieden.

Aarzel niet om contact op te nemen, we praten altijd met plezier over onze passie!